Консультація
0800-300-240


 


 

Котли Термона настінний

Котли Термона настіннийВи ще не знаєте про переваги котлів компанії Термона? Напевно, у Вас стоїть котел іншої марки і Вам хотілося б дізнатися про більш потужні котли, які забезпечать повноцінний і швидкий нагрів опалювальної води. Котли Термона (настінний) є досить потужними, незважаючи на свою негабаритну конструкцію.

Бажаєте придбати більш потужний котел? Ваш котел не справляється з навантаженням і в будинку прохолодно? Це причина номер один, щоб змінити котел. Котли Термона (настінний) працюють при потужності 45 кВт і мають додаткову, абсолютно геніальну можливість об'єднання декількох (більше 10 шт) котлів в одну систему для забезпечення опалення великих залів, вілл і виробничих приміщень.

Що може бути краще котла, який без збоїв і зайвих розтрат енергії так швидко нагріває воду і поширює тепло по всьому житловому приміщенню? Котли Термона (настінний) - це ідеальний варіант як для домашнього використання, так і для використання в промислових умовах.
Потрібно опалювати велику площу? Ваш котел або котли з цим не справляються? Не потрібно турбуватися і опускати руки. Подивіться лінійку чеського виробника Термона і Ви неодмінно здивуєтеся. Котли Термона (настінний) можуть працювати в комбінації з іншими котлами серії THERM, що значно знижує ризик теплових втрат.
Котли Термона (настінний) відмінно виглядають в будь-якому приміщенні, будь то кухня, ванна кімната або коридор. Його приємний колір і сучасний дизайн не будуть виглядати дивно і не займуть у Вас багато місця.
Визначтеся, які котли Термона (настінний) Вам підійдуть найбільше: підлогові або настінні.