Консультація
0800-300-240


 


 

Твердопаливний котел Віадрус ціна

Твердопаливний котел Віадрус цінаУкраїнське населення заміського сектора за останні два роки стало активно купувати твердопаливні котли, щоб заощадити на опаленні взимку. Кожен купує котел згідно своїм фінансовим можливостям, але якщо Ви зацікавлені придбати дійсно якісну продукцію, придбайте чеський твердопаливний котел Віадрус (ціна).

Підприємство «Богемія» продає чеську продукцію вже багато років, адже вона славиться якістю збірки і міцним матеріалом. Щоб упевнитися в таких характеристиках, Вам варто переглянути технічні характеристики котлів на нашому сайті. Ми впевнені, що в Ваш будинок варто придбати твердопаливний котел Віадрус (ціна), так як він цілком підійде Вам за параметрами вартості і якості.

Паливом для котлів Віадрус відмінно послужить кокс, деревина шматками, вугілля і навіть деревна тріска, тирса і стружка. Головними особливостями, якими наділений цей чеський котел, є його можливість спалювати деревину підвищеної вологості. Твердопаливний котел Віадрус (ціна) впорається з будь-деревиною, і Вам не доведеться займатися просушкою дров, якщо вони випадково промокли.
Котли чеського виробника Віадрус можуть перемикатися з режиму опалення твердим паливом на опалення газом або рідким паливом. Ці універсальні котли не вимагають постійного спостереження за ним, так як твердопаливний котел Віадрус (ціна) має можливості автономного режиму.
Грати котлів відмінно охолоджуються водою, так що Ви не будете стикатися з неприємними моментами опіків або задимлення. Зручна конструкція дозволяє без жодних зусиль встановити твердопаливний котел Віадрус (ціна). Котел оснащений різьбовими фланцями, і його установка помітно прискориться.
Хочете придбати котел, який би був виготовлений з високоміцного чавуну? Бережіться підробок, а купіть краще твердопаливний котел Віадрус (ціна) на сайті нашої організації.